
آزمون اندازه گیری نقطه اشتعال باز
اندازه گیری نقطه اشتعال باز
شماره استاندارد ملی:INSO 198
شماره استاندارد بین المللی:ASTM D92
هدف: اندازه گیری نقطه اشتعال و نقطه آتش گیری بااستفاده ازدستگاه دستی
کاربرد:فرآورده های نفتی با نقطه اشتعال بازحداقل 79و حداکثر400درجه سانتیگراد به جزء نفت کوره کاربرد دارد.
روش آزمون:ظرف آزمون را با حدود 70میلی لیتر از نمونه پرکرده درابتدا دمای آزمونه را با سرعت و سپس نزدیک شدن به نقطه اشتعال،آهسته ترو با سرعت ثابت افزایش دهید.در فواصل زمانی معین،شمعک آزمون را از روی ظرف آزمون عبور دهید.نقطه اشتعال پایین ترین دمایی است که در آن شمعک آزمون موجب شعله ور شدن بخارهای آزمونه می شود.برای تعیین نقطه اتش گیری آزمون را تا دمایی که شمعک آزمون باعث شعله ور شدن آزمونه و تداوم سوختن آن به مدت حداقل پنج ثانیه شود ادامه دهید.
مقدار مورد نیاز نمونه:ml300
زمان انجام ازمون: یک روز کاری