
آزمون اندازه گیری نقطه اشتعال بسته
اندازه گیری نقطه اشتعال بسته
شماره استاندارد ملی: INSO 19695
شماره استاندارد بین المللی : ASTM D93
هدف :اندازه گیری نقطه اشتعال موادنفتی
کاربرد: فرآورده های نفتی با نقطه اشتعال بسته حداقل 40 و حداکثر 370 درجه سانتی گراد
روش آزمون:آزمونه را تا خط نشانه داخل ظرف برنجی آزمون با ابعاد مشخص شده بریزیدوسرپوش ظرف آزمون را به درستی ببندید.درحالیکه نمونه به طور مداوم و با سرعت معین هم زده میشود،آن را به آرامی و به طور یکنواخت وسرعت مشخص گرم کنید.درفواصل معین افزایش دما و همزمان با توقت همزدن،منبع اشتعال را به کارگیرید تا اشتعال نمونه آشکار شود.
مقدار مورد نیاز نمونه:300ml
زمان انجام آزمون: یک روز کاری