آزمون اندازه گیری نقطه ابری شدن
اندازه گیری نقطه ابری شدن
شماره استاندارد ملی: INSO 5438
شماره استاندارد بین المللی: ASTM D2500
هدف :تعیین نقطه ابری شدن فراورده های نفتی و سوخت های بیودیزل
کاربرد: فراورده های نفتی و سوخت های بیودیزل که تا ضخامت mm40شفاف و دارای نقطه ابری شدن کمتر از c◦49 هستند.
روش آزمون:آزمونه با سرعتی مشخص سرد میشود و درفواصل دمایی هر1درجه مشاهده میگردد.دمایی که در آن برای اولین بارابری درته ظرف آزمون مشاهده میشود به عنوان نقطه ابری شدن ثبت میشود.
مقدار مورد نیاز نمونه : ml300
زمان انجام آزمون : یک روز کاری