ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی در حوزه فرآورده های نفتی و محصولات مرتبط

اراک، کیلومتر 5 جاده خمین، پارک علم و فناوری، ساختمان کاوشگران، واحد 8

مصاحبه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) باجناب آقای مهندس مهرداد ابراهیمی درمورد چالش های پارک علم و فناوری استان مرکزی و خطر برای جامعه نخبگان و کارآفرینان این استان

مصاحبه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) باجناب آقای مهندس مهرداد ابراهیمی درمورد چالش های پارک علم و فناوری استان مرکزی و خطر برای جامعه نخبگان و کارآفرینان این استان

ایسنا/مرکزی قریب به هفت سال از افتتاح پردیس پارک علم‌وفناوری استان مرکزی در پنج کیلومتری شهر اراک می‌گذرد، ولی بعد از گذشت اینهمه سال‌، مهد علم و فناوری استان مرکزی که محل اجتماع نخبگان، اندیشمندان و شرکت‌های دانش‌بنیان است از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌ها مثل جاده دسترسی مناسب، آنتن تلفن همراه و ایستگاه وسایل حمل‌ونقل عمومی محروم است و گویا تا اطلاع ثانوی این مشکلات ادامه خواهد داشت. مهرداد ابراهیمی، رئیس یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم‌وفناوری استان مرکزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تمام مدیران این شهر و استان حداقل یکبار برای بازدید و عکس گرفتن، در پارک حضور پیدا کرده‌اند ولی هیچ توجهی به مسائل و مشکلات پارک ندارند. برای همین است که وقتی سرمایه‌گذاران به پارک می‌آیند و این وضعیت را می‌بینند از استان فراری می‌شوند. وی با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری، سرآمد و نماد دانش و فناوری استان‌ها هستند، گفت: چند سال است مسیر دسترسی به پارک که جایگاه علم، فناوری، اشتغال نخبگان و دانشجویان و دانش‌آموزان نخبه است برای مسئولین شهری و استانی اهمیتی ندارد. ابراهیمی تصریح کرد: اگر از این زیرگذر خاکی برای دسترسی به پارک استفاده نکنی باید چندین کیلومتر جلوتر، از دوربرگردانی که دقیقا سر پیچ است و خطرات فراوانی دارد استفاده کنی که جان نخبگان استان را به خطر می‌اندازد. برای این دوربرگردان نیز تاکنون نیامدند کارشناسی کنند و جای دوربرگردان را عوض کنند.مسیر دسترسی به پارک که جایگاه علم، فناوری، اشتغال نخبگان و دانشجویان و دانش‌آموزان نخبه است برای مسئولین شهری و استانی اهمیتی ندارد.
جامعه نخبگانی استان مرکزی گرفتار چالش راه دسترسی!
محمدعلی داستان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پیگیری‌های متعددی از اداره‌کل راه و شهرسازی استان برای آسفالت‌ریزی مسیر دسترسی به پارک داشتیم ولی می‌گویند که پول و اعتبار نداریم. وی با بیان اینکه نخبگان و مسئولان شرکت‌های دانش‌بنیان به دلیل عدم وجود مسیر دسترسی مناسب دچار چالش و ضرر شده‌اند، گفت: در همه جا جامعه نخبگانی را در اولویت قرار می‌دهند ولی استان راه دسترسی مناسب برای آنها قائل نشده است.
احداث پارک علم و فناوری در خارج از محدوده شهری، خود یک مسئله و سوال هست و اگر مسئولان استان به هر دلیلی مجبور به احداث این مجموعه در خارج از محدوده شهری شده‌اند، باید در اولین گام بهترین زیرساخت ها و خدمات را برای آن در نظر می گرفتند به ویژه اینکه قطعا همه نخبگان و دانشجویان و دانش آموزانی که به این پارک رفت و آمد می کنند وسیله نقلیه شخصی ندارند و اتفاقا حداقل در سال های آغازین فعالیت از نظر مالی بنیه چندان مناسبی ندارند و نمی توانند هر روز هزینه گزافی را برای رفت و آمد به پارک متقبل شوند و شاید همین امر مانع بزرگی در مسیر حضور و استفاده نخبگان جوان و نوجوان در این مجموعه و بهره مندی و تاثیرپذیری آنان از اتمسفر کارآفرینی و فعالیت های دانش بنیان باشد.

منبع خبر

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + 10 =