نتایج دهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی بر اساس عملکرد سال 1402 اعلام شد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، رشد علمی و تولید فراینده دانش، نتیجه بخش بودن پژوهشهای کارآمد، توسعه فناوریها و محصولات فناورانه مستلزم بهرهمندی متخصصان، محققان و فناوران از خدمات آزمایشگاهی با کیفیت و روزآمد، دارای دقت بالا و مطابق با استانداردها است. مجتبی نسب دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با اشاره به اعلام نتایج دهمین دوره ارزیابی مراکز عضو بیان کرد: شبکه آزمایشگاهی تلاش کرده است با ایجاد زیرساختی تعاملی و همافزا، با شناسایی، ارزیابی و به اشتراکگذاری امکانات و توانمندیهای آزمایشگاههای سراسر کشور، مسیر را برای دسترسی هرچه بهتر جامعهی متقاضی از متخصصان، پژوهشگران، دانشگاهیان و صنعتگران به خدمات آزمایشگاهی، فراهم کند.
وی افزود: در کنار به اشتراکگذاری خدمات و تجهیزات آزمایشگاهها، با ارزیابی سالیانه مراکز آزمایشگاهی در راستای حمایت از توسعه توانمندی آزمایشگاهی کشور و کمک به ارتقای این مراکز، تلاش میکند ضمن شناخت نقاط ضعف، قوت و چالشهای آزمایشگاهها، زمینه را برای ارتقای کیفی و کمی خدمات آزمایشگاهی فراهم کند. دبیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی گفت: در همین راستا و بر اساس تازهترین ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی از مراکز عضو، عنوان 20 مجموعه آزمایشگاهی منتخب بخش دولتی و خصوصی که بر اساس شاخصها و معیارهای ارزیابی شبکه آزمایشگاهی در سال 1402 عملکرد بهتری داشتهاند، اعلام می گردد.
وی افزود: در دهمین دوره ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی از مراکز عضو، عملکرد و دستاوردهای 970 آزمایشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت؛ در این ارزیابی، 653 مرکز آزمایشگاهی در فرآیند ارزیابی قرار گرفتند و رتبهبندی شدند.
به همین منظور مجموعه آزمایشگاهی، آموزشی، تحقیقاتی کاوش اکسیرآزما، در دهمین دوره ارزیابی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی، از بین 22 آزمایشگاه در استان مرکزی رتبه اول را کسب کرد.